Algemene voorwaarden

 

Garanties:

  • Custom Car Alloy is verdeler van velgen, velgonderdelen en verlagingssets. Bij de verkoop van velgen en verlagingssets is er sprake van fabrieksgarantie. Op deze garantie kan alleen aanspraak gemaakt worden als de goederen gemonteerd en gebruikt zijn conform de door de fabrikant voorgeschreven specificaties en voorwaarden.
  • Bij de verkoop van velgonderdelen geeft Custom Car Alloy alleen garantie op door Custom Car Alloy gemonteerde onderdelen. Zodoende is montage conform de voorschriften van de leverancier geborgd. De garantie vervalt echter bij onjuiste montage van wielen onder de auto of onjuist gebruik. Voorbeelden van onjuiste montage of gebruik zijn het gebruik van ‘getrokken’ banden of laag-profiel banden (afwijkend van de door de autofabrikant voorgeschreven maten), het gebruik van camber op de auto waaronder de wielen worden gemonteerd, het gebruik van niet typegoedgekeurde verlagingssets, luchtvering, etc. Op zelf gemonteerde velgonderdelen verleent Custom Car Alloy geen garantie.
  • Velgranden worden als volgt geleverd tenzij anders overeengekomen; Buitenranden blank aluminium fabrieksaf hoogglans gepolijst (fabrieks finish, geen show and shine finish), binnenranden blank aluminium onbewerkt.
  • Custom Car Alloy vervaardigt ook custom onderdelen voor velgen of de montage van velgen. Deze onderdelen dienen enkel voor ‘show’ doeleinden en zijn niet bedoeld voor straat- en/of circuitgebruik.

 

Retouren:

 

  • Het retourneren van goederen is alleen mogelijk bij goederen die direct vanuit de webshop aangekocht zijn.
  • Je mag je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je mag ook binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden dat je jouw aankoop wilt retourneren. Na het aankondigen van je retour dien je het/de item(s) zo snel mogelijk terug te zenden, maar tenminste binnen 14 dagen na je vermelding. Je draagt de rechtstreekse kosten voor het terugzenden.
  • Wij vergoeden alle betalingen aan ons, inclusief eventuele verzendkosten voor de bezorging van je order als je jouw volledige order retourneert. Wanneer je slechts een deel van je order retourneert, vergoeden wij de verzendkosten voor de bezorging van je bestelling niet. Wij wachten met het terugbetalen tot we de retourzending hebben ontvangen. Als we het geld hebben teruggestort ontvang je een e-mail. Doorgaans handelen wij retouren binnen enkele werkdagen af, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel als jij hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode.
  • Wanneer geretourneerde goederen bij aankomst beschadigd blijken te zijn, zullen wij de waardevermindering als gevolg van de beschading verdisconteren met het terug te storten bedrag.
© 2021 - 2024 CustomCarAlloy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel